Savoiejeva prihaja iz St. Louisa v Misuriju, diplomirala je s krščanske univerze Pepperdine v Malibuju, zdaj pa podiplomski študij računovodstva nadaljuje na univerzi v Teksasu.

Svet hollywoodskih zvezdnikov ji sicer ni tuj, saj je v času študija v Kaliforniji hodila s 53-letnim igralcem Jeremyjem Pivenom.

Savoiejeva in Quaid naj bi bila par že nekaj mesecev, paparaci pa so ju prvič skupaj ujeli maja na večerji v med zvezdniki priljubljeni restavraciji Craig's v Zahodnem Hollywoodu.

Romance ne skrivata

Odkar sta se začela dobivati, Savoiejeva romance ne skriva in na svojem Instagramu redno objavlja skupne fotografije.

Tako je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri sta tesno objeta, ob njej pa je pripisala "Še nikoli srečnejša". Maja je ob neki drugi skupni fotografiji zapisala, da "tega moškega obožuje".

Ni sicer jasno, kdaj točno se je Quaid razšel z 32-letno Santo Auzino, s katero se je dobival približno dve leti. Nazadnje sta bila skupaj fotografirana decembra.

Do zdaj bil poročen trikrat

Quaid je bil deset let poročen z igralko Meg Ryan. Ločila sta se leta 2001. Foto: AP
Quaid je bil deset let poročen z igralko Meg Ryan. Ločila sta se leta 2001. Foto: AP

Quaid je romanco z Auzino začel takoj po ločitvi od soproge Kimberly Buffington (47) leta 2016. Buffingtonova, ki je bila z igralcem poročena 12 let, je kot razlog za ločitev navedla "nepremostljive razlike" in zahtevala preživnino.

Ločitev je postala uradna aprila lani, par pa ima skupno skrbništvo nad 11-letnima dvojčkoma Thomasom Boonom in Zoe Grace.

Sodnik je Buffingtonovi dodelil 75 odstotkov časa z otrokoma, Quaidu pa lastništvo skupnega doma v Austinu v Teksasu, kjer je verjetno spoznal Savoiejevo.

Quaid je bil sicer med letoma 1991 in 2001 poročen z igralko Meg Ryan, s katero ima 27-letnega sina Jacka, med letoma 1978 in 1983 pa z igralko P. J. Soles.