Zaročila sta se julija 2014. Foto: Reuters
Zaročila sta se julija 2014. Foto: Reuters
Jeff Goldblum, Emilie Livingston
Emilie je nosečniški trebušček prvič pokazala na oskarjevski zabavi. Foto: Reuters

Charlie Ocean je tako 7. aprila ob 8.53 zjutraj dobil mlajšega brata. "Ne morem verjeti, da je od rojstva najinega drugega sina minil že cel teden," je Livingstonova zapisala na omrežju Instagram.

"Charlie je tako prijazen in skrben starejši brat," je še dodala. "Ne bi mogli biti bolj srečni. John je resnično čudovit človek in odličen ter ljubeč oče. Rada imam svoje fante."

Goldblum in 34-letnica sta se zaročila julija 2014 ter nato novembra istega leta po treh letih zveze stopila pred oltar v Los Angelesu. Prvega otroka sta dobila leta 2015, Livingston pa je januarja na Instagramu razkril, da se bo družini pridružil še en otrok. Novico sta javnosti še potrdila februarja na zabavi po podelitvi oskarjev, kjer je Goldblumova ponosno pokazala nosečniški trebušček, poroča ameriški tabloid People.

Kljub Goldblumovima preteklima zakonoma je bil Charlie Ocean prvi otrok za oba. Z igralko Patricio Gaul je bil Goldblum poročen šest let (1980–1986), z igralko Geeno Davis pa je bil od leta 1987 do 1990.

Emilie nima opaznejših vlog, je pa igralec v enem izmed intervjujev poudaril, da je njegova izbranka nekdanja telovadka, tekmovala je v ritmični gimnastiki na OI v Sydneyju. Goldblum je svojo izbranko v enem izmed intervjujev opisal kot "prečudovito in magično," dodal pa je, da je z njo srečen kot še nikoli v življenju.

"Dokler nisem spoznal Emily, si nisem želel otrok," je pred časom dejal za Parade magazine. "A zdaj imam o tem povsem drugačno mnenje. Komaj sem čakal, da se poročiva in imava otroke."