Zvezdnica je veselo novico objavila na Instagramu. Sprva je objavila le fotografijo svoje leve roke, na prstancu katere se svetita dva prstana, zaročni in poročni, ob njej pa zapisala: "Hej, vi, dekle se je poročilo." Sledila je še fotografija s poročnega plesa in ob njej pripis: "28. 1. sem se poročila s svojim najboljšim prijateljem."

Tudi Kunyanski je na svojem Instagramu objavil njuno skupno fotografijo, ob kateri je zapisal: "Ljubim svojo drugo polovico."

Breslin je februarja lani svojim sledilcem razkrila, da se je zaročila in ob tem zapisala, da niti za hip ni pomislila, da snubitve ne bi sprejela.

Abigail, ki se lahko pohvali tudi z nominacijo za oskarja, in Ira sta po pisanju revije People skupaj najmanj od leta 2017 – od takrat namreč izvirajo njune prve skupne fotografije.

Abigail Breslin je zaslovela v najstniških letih z vlogo v komični drami Naša mala mis (2006), za katero si je pri rosnih desetih letih prislužila nominacijo za oskarja za stransko žensko vlogo. Nato jo je bilo mogoče videti še v več filmih, na primer Otok male Nim (2008), Definitely, Maybe (2008), My Sister's Keeper (2009), Dobrodošli v deželi zombijev (2009) in Rango (2011).