Danielle Watts je opis incidenta skupaj s fotografijo in posnetkom s svetom delila na svojem Facebooku. Foto: Facebook/Danielle Watts
Danielle Watts je opis incidenta skupaj s fotografijo in posnetkom s svetom delila na svojem Facebooku. Foto: Facebook/Danielle Watts

Temnopolta igralka je dogodek opisala na Facebooku, kjer je zapisala, da sta si z možem Brianom Jamesom Lucasom, ki je belec, na ulici izkazovala naklonjenost, ko sta pristopila policista.

Pojasnila je, da sta jo prosila za osebni dokument, ko pa jima ga ni hotela pokazati, sta ji nadela lisice in jo posadila v avtomobil, medtem ko sta poskušala odkriti, kdo je.

Na javnost se je obrnila prek Facebooka
"Ko sem sedela na zadnjem sedežu policijskega avtomobila, sem se spominjala neštetih trenutkov, ko je moj oče prišel domov prizadet ali ponižan zaradi policistov, čeprav ni storil nič narobe,"
je zapisala.

Zatrdila je tudi, da si je zaradi grobega ravnanja policistov porezala zapestje, kot dokaz pa objavila tudi fotografijo, kako vklenjena joče ob cesti.

Dajala vtis prostitutke s stranko
Danielline trditve je potrdil tudi njen mož, ki se je na javnost prav tako obrnil prek Facebooka in objavil fotografijo ženine praske. Zapisal je, da je bilo iz policistovih vprašanj povsem jasno, da je ta, ko je na ulici videl temnopolto dekle v kratkem oblačilcu in belca s tetovažami, mislil, da gre za prostitutko in njeno stranko.

Predstavnik za odnose z javnostmi policije v Los Angelesu je v odzivu na obtožbe pojasnil le, da prijave incidenta nimajo, saj Wattsova ni bila niti aretirana niti privedena na policijsko postajo na zaslišanje.

Spodaj si lahko preberete celotno zgodbo Wattsove - zapis je v angleščini.