Sara Carbonero in Iker Casillas veljata v Španiji za popoln par. Foto: EPA
Sara Carbonero in Iker Casillas veljata v Španiji za popoln par. Foto: EPA
Sara Carbonero
Sara je sredi dneva s carskim rezom rodila 3,8 kilograma težkega fantka. Foto: EPA

Lepa Sara je danes sredi dneva s carskim rezom rodila 3,8 kilograma težkega prvorojenca.

"Z vsemi vami želim deliti najpomembnejši in najbolj ganljiv trenutek v svojem življenju: rojstvo sina. Tako mali kot žena se počutita odlično in zdaj počivata," je sporočil nogometni zvezdnik.

32-letni Casillas in tri leta mlajša Carbonerova sta skupaj že vse od leta 2009, v svoji zvezi pa sta imela tudi številne vzpone in padce. Parček naj bi skrivnost skrbno čuval, dokler nista presodila, da je primeren trenutek za objavo. To se je zgodilo na svetovnem nogometnem prvenstvu v Južni Afriki.

Poljub, o katerem je govorila vsa (športna) javnost
Spomnimo, Sara Carbonero, ki si jo je (neuspešno) želel imeti tudi Cristiano Ronaldo, je namreč poročala o dogajanju na SP-ju za eno izmed španskih televizij. Takrat so Sari številni očitali, da naj bi bila ravno ona kriva za poraz Španije na tekmi s Švicarji - Carbonerova, ki je stala za golom Ikerja Casillasa, naj bi svojega dragega dekoncentrirala. Španski vratar je na kritike odgovoril, da svoje delo opravlja profesionalno in da Sara ni kriva za poraz.

Španci so pozneje postali nogometni prvaki, ob zmagi pa je Sara za nekaj izjav zaprosila Ikerja, ki svojega navdušenja ni mogel skriti in je svojo drago strastno poljubil kar med intervjujem. Omenjenega prizora se lahko spomnite spodaj.