Iker Casillas in Sara Carbonero bosta še naprej skupaj skrbela za dva sinova. Foto: EPA
Iker Casillas in Sara Carbonero bosta še naprej skupaj skrbela za dva sinova. Foto: EPA

Manj kot dan po šokantni novici, da se po petih letih končuje ljubezen J.Lo in Alexa, nas je presenetila še ena novica o ločitvi iz sveta znanih. Iker Casillas in Sara Carbonero sta se namreč odločila, da svoje življenje nadaljujeta po ločenih poteh.

Par, ki je bil poročen dobrih pet let, je veljal za enega najbolj priljubljenih španskih zvezdniških parov. Svet pa sta očarala leta 2010, ko je legendarni nogometni vratar svojo izbranko poljubil kar med intervjujem ob osvojitvi naslova svetovnega prvaka, ki ga je opravljala kot novinarka.

Kot sta povedala, ostajata v dobrih odnosih, za njun razhod pa niso krivi prepiri ali konflikti. Par ima dva sinova, sedemletnega Martina in štiriletnega Lucasa. Skupaj sta preživela kar nekaj bridkih trenutkov zaradi zdravstvenih težav, ki jim še ni videti konca.

Iker Casillas je moral zaradi srčnega napada prekiniti svojo nogometno kariero, Sari Carbonero pa se je pred kratkim znova pojavil rak materničnega vratu. Prvič so ga zdravniki zaznali na začetku leta 2019 in jo hitro operirali ter zdravili s kemoterapijo. Ta pa očitno ni bila tako uspešna, kot so sprva mislili, zato je morala februarja letos na ponovno zdravljenje v bolnišnico.