Sania je že od svojega 18. leta, ko je kot prva Indijka osvojila WTA-turnir, ves čas na očeh javnosti. Foto: EPA
Sania je že od svojega 18. leta, ko je kot prva Indijka osvojila WTA-turnir, ves čas na očeh javnosti. Foto: EPA
Poroka Sanie Mirza in Šoaiba Malika
Sania Mirza in Šoaib Malik sta se poročila leta 2010, le nekaj tednov po zaroki. Foto: EPA

Novico je prek Twitterja sporočil nekdanji kapetan pakistanske reprezentance v kriketu. "Vesel sem, da vam lahko sporočim: fant je in moje dekle se počuti odlično, zelo je močna. Hvala vsem za lepe želje. Po sporočilu so začele deževati čestitke prek družabnih omrežij.

31-letna Sania je svojo nosečnost razkrila aprila, s čimer je sprožila ugibanja, ali je njena teniška kariera končana. Že vse od lanskega oktobra ni igrala zaradi poškodbe kolena.

Zakonca sta se poročila leta 2010, takrat pa je Malik napovedal, da svoje neveste ne bo omejeval pri njeni karieri. "Dokler bo želela igrati, bo lahko igrala." Ali se bo vrnila k tenisu, tako kot številne tenisačice, med njimi Serena Williams?

Mirza in Malik sta izjemno priljubljena zahvaljujoč uspešnima športnima karierama. Sania je trikratna zmagovalka grand slamov v dvojicah, leta 2005 pa je postala prva Indijka z zmago med posameznicami na turnirju WTA. 36-letni Malik je bil eden ključnih pakistanskih reprezentantov kriketa, preden se je leta 2015 športno upokojil.