Taylor valentinovo preživlja v krogu prijateljic. Foto: Reuters
Taylor valentinovo preživlja v krogu prijateljic. Foto: Reuters
Katy je Russla razveselila (?) z bentleyjem.

Mlada in uspešna pevka Taylor Swift pravi, da je bila za vsa valentinova do zdaj samska, in tako ta dan izkoristi za druženje s svojimi prav tako samskimi prijateljicami. Taylor se je lani razšla z igralcem Taylorjem Lautnerjem. Za valentinovo pa nima posebnih načrtov tudi njena mlajša kolegica Miley Cyrus. "Delala bom. Res sem dolgočasna", je pred časom dejala Miley, ki naj bi se videvala z igralcem Liamom Hemsworthom.

Hayden Panettiere bo dan bo izkoristila za druženje s svojim fantom, ukrajinskim profesionalnim boksarjem Vladimirjem Klitčkom, saj zaradi pomembnega boja, ki ga čaka v marcu, te dni večinoma preživi na treningih.

Zakaj ni valentinovo dan sovraštva?
Igralec Ashton Kutcher pa je eden tistih (čeprav je posnel film Valentinovo, ki se vrti tudi v slovenskih kinematografih), ki praznik pretiranega kiča v obliki srčk, čokoladic in še česa naravnost sovraži. "Vsak dan bi mogel biti dan romantike. Na valentinovo pa bi morali osebam., ki jih ne maramo, povedati, da jih enostavno ne prenesemo. Tako bi bil ta dan dan sovraštva, preostalih 364 dni v letu pa ljubezni," je povedal igralec, sicer mož igralke Demi Moore.

Katy zaročencu podarila kar avto
Valentinovo očitno drugače dojema Katy Perry, ki namerava svojemu zaročencu Russllu Brandu pokloniti kar avto, in sicer bentleyja v vijolični barvi. Katy je sicer Russllu, da bi bilo presenečenje še večje dejala, da se ne bosta obdarovala.

Vroče je tudi pri Julii Roberts. Na premieri filma Valentinovo je namreč dejala, da se bo popolnoma posvetila možu Dannyju Moderju. "Cel dan se bova crkljala," je napovedala. Heidi Klum pa je svojemu možu Sealu pripravila posebno presenečenje. "Podarila mu bom majhne pozornosti, od čokoladnih srčkov do srčkanega spodnjega perila. To bo škatla presenečenja," je dejala.

Jennifer Garner in Ben Afflec valentinovo preživljata s hčerkama Violet in Seraphino. "Romantika je lahko različne oblike. Včasih je že prebijanje skozi dan lahko romantično, če si tako narediš," je dejala Jennifer.