Kmalu se bosta sprehodila do poročnega oltarja. Foto:
Kmalu se bosta sprehodila do poročnega oltarja. Foto:

Sestra umrlega kralja popa Michaela Jacksona se je z bogatašem, s katerim je začela ljubezensko romanco hitro po tem, ko je prekinila sedemletno zvezo Jermainom Duprijem, zaročila konec prejšnjega leta. Veselo novico sta zaljubljenca dolgo časa skrivala pred drugimi, miljarder pa je ob zaroki svoji dragi kupil dragoceni diamantni prstan.

Še pred poroko naj bi par naredil tudi zabavo ob uradni zaroki, na katero bodo povabljeni vsi njihovi prijatelji in člani družine. Takrat naj bi Visam svoji bodoči nevesti poklonil še bolj dragocen prstan.

Zaljubljeni par je po besedah prijateljev toliko časa zavlačeval s poroko, ker sta želela, da Janet konča svojo turnejo - to se bo zgodilo 1. septembra. Sledile bodo priprave, usodni da pa si bosta zaljubljenca dahnila do konca leta.

Janet naj bi si takoj po poroki začela prizadevati tudi za razširitev družine, če ne bi mogla zanositi po naravni poti, pa naj bi 45-letnica poskusila z umetno oploditvijo, če pa tudi to ne bi bilo uspešno, bosta bodoča mladporočenca otroka posvojila.