Ali Blake res slabo vpliva na Amy? Foto: Reuters
Ali Blake res slabo vpliva na Amy? Foto: Reuters

"Mnogi me sprašujejo, zakaj nisem odšla pote v hotel in poskrbela zate. Ti si moja hčerka in vedno boš. Želim ti pomagati, vendar me vedno znova odbijaš. Prosim, obrni se na nas in pomagali ti bomo," so bile besede, s katerimi je začela odprto pismo 52-letna Janis Winehouse v tabloidu News of the World.

Nadaljevala je, da sta z možem (Amyjinim očetom) naravnost šokirana ob pogledu na njene fotografije v različnih britanskih tabloidih. "Slava ti je udarila v glavo in ne razmišljaš več trezno. Še vedno si mlada in ranljjiva, zato se ne moreš sama boriti proti celemu svetu," je nadaljevala mati 24-letne pevke.


Za vse kriv Blake?
Nadarjena Amy (šestkrat nominirana za najprestižnejšo glasbeno nagrado Grammy) je po poroki s 25-letnim možem Blakom Fielder - Civilom prekinila vse stike z družino. Preselila sta se v hotel, ker Amyjini starši niso odobravali njunega zakona, češ da je prav Blake kriv, da je Amy zašla na kriva pota (divje zabave in droge ji niso tuje).

Očitno je mama izkoristila priložnost in skušala spametovati Amy zdaj, ko je njen mož za zapahi (pretepel je nekega natakarja). Pismo je zaključila: "Postani malo in razmisli o svojem življenju. Ne bom ti več nasprotovala, želim ti srečo z Blakom."