Jay-Z ne slovi ravno kot navdušen uporabnik družbenih omrežij – to načeloma raje prepušča ženi Beyonce, ki ima 217 milijonov sledilcev, pred leti pa je z objavo, da pričakuje dvojčka, podrla dotedanji rekord največkrat všečkane objave. A očitno si je pred dnevi premislil in si vendarle ustvaril (avtoriziran) profil na Instagramu.

Po poročanju CNN-a je bil ta minimalističen. Objavil je le eno fotografijo, in sicer plakat za nov Netflixov film The Harder They Fall, in eno zgodbo. Kljub temu mu je prve ure obstoja računa začelo slediti malo manj kot dva milijona ljudi, medtem ko je Jay-Z sledil le enemu profilu – ženinemu, seveda.

A že po dobrih 24 urah je profil izginil, glasbenik ga je očitno izbrisal. Zakaj, ni jasno, a raper s pravim imenom Shawn Corey Carter ni nikoli slovel kot strasten uporabnik družbenih omrežij. Občasno kaj objavi na Twitterju, pa še tam zelo redko, iz česar se je nedavno tudi sam pošalil.

Po vpisu v dvorano slavnih rokenrola se je namreč v tvitu opravičil, ker je v zahvalnem govoru pozabil omeniti Jaz-O-ja, svojega prijatelja in mentorja, nato pa dopisal: "In zdaj bom spet za kakšno leto ali več izgubil geslo."