Je najbolj vročega razmerja v svetu glasbe kar naenkrat konec? Foto: EPA
Je najbolj vročega razmerja v svetu glasbe kar naenkrat konec? Foto: EPA

V središče navidezne družinske idile, ki sta jo uživala pevka Rihanna in raper A$AP Rocky, je ta teden udarila bomba. Modni bloger in komentator Louis Pisano je na Twitterju zapisal, da naj bi se zvezdniški par razšel. Riri naj bi izbranca dala na čevelj zaradi njegove nezvestobe, saj naj bi ga zasačila z oblikovalko Amino Mauddi.

Govorice je okrepil incident v restavraciji v Los Angelesu, ki naj bi jo po besedah očividcev Rihanna v solzah zapustila prav na večer domnevnega razhoda. A prijatelji in poznavalci para so prepričani, da gre le za govorice. Po poročanju portala TMZ jim je tudi vir blizu para zatrdil, da so govorice popolnoma neresnične. "Ri in A$AP sta popolnoma v redu. Vsej je 100-odstotno neresnično."

Amina in Rocky sta sicer dobra prijatelja, oblikovalka je večkrat oblikovala čevlje tudi za modne kolekcije slovite R&B-pevke. Sodelovala je pri njeni modni kolekciji Fenty, znotraj katere je ustvarila večino obutve, pevka pa je še pred tremi dnevi na družbenih omrežjih delila fotografije, na katerih nosi obutev oblikovalke.

Če se govorice izkažejo za resnične, je to hud udarec za pevko, ki je visoko noseča z otrokom raperja. Novica je oboževalce še toliko bolj presenetila, ker so rumeni tisk v zadnjih tednih polnila namigovanja o skorajšnji poroki para, zdaj pa naj bi se znašla pred enim najresnejših izzivov za njuno razmerje.

Medmrežje so medtem že preplavili številni odzivi na govorice. Številni komentatorji se hudomušno sprašujejo, ali so ljubezenska razmerja sploh še smiselna, če celo Rihanna ni varna pred prevarami. Drugi pa so že ustvarili številne meme na račun govoric, da se za naklonjenost pevke že dolgo poteguje kanadski raper Drake.