Lauren Sanchez in Jeff Bezos v družbi Katy Perry in Orlanda Blooma ter številnih varnostnikov (v ozadju). Foto: BoBo
Lauren Sanchez in Jeff Bezos v družbi Katy Perry in Orlanda Blooma ter številnih varnostnikov (v ozadju). Foto: BoBo

Zvezdniki so se sprehodili po glavni dubrovniški promenadi Stradun in si v eni izmed restavracij tudi privoščili večerjo. Ves čas so jih spremljali varnostniki, ki so odganjali preveč radovedne navadne smrtnike.

Eden najbogatejših ljudi na svetu Bezos z zaročenko Lauren Sanchez že nekaj tednov na svoji luksuzni jahti Kora križari po Sredozemskem morju, trenutno je zasidrana v bližini Dubrovnika.

Tudi filmski igralec Orlando Bloom in pevka Katy Perry letos dopustujeta v Evropi, konec julija so ju skupaj s hčerko Daisy opazili v Franciji, zdaj pa sta prispela na Hrvaško.

Med sprehodom po Stradunu sta se znanima paroma pridružila tudi ameriški pevec Usher in modni vplivnež Derek Blasberg, poroča Daily Mail.

Slikovito hrvaško mesto na seznamu Unescove svetovne dediščine je že več let priljubljena izbira številnih zvezdnikov. V preteklosti so tam dopustovali Tom Cruise, Elizabeth Taylor, Richard Gere, Catharine Zeta Jones, Bill Gates, Roman Abramovič in več drugih, piše na spletni strani Turistični odbor mesta Dubrovnik.