Novi Jenin film v kina prihaja na božič, prav tako kot novi Bradov izdelek. Foto: EPA
Novi Jenin film v kina prihaja na božič, prav tako kot novi Bradov izdelek. Foto: EPA

Nekdanja zvezdnica Prijateljev je za Entertainment Weekly povedala, da sploh ne bo več zabavno, ko bo nekoč zares noseča in bo lahko to tudi oznanila, saj bodo vsi rekli, ja, seveda. "Nehajte mi že vnaprej uničevati ta trenutek, zaj**anci!" Kar močne besede za ameriško ljubljenko, kajne?

39-letna Jen sicer poudarja, da še nima ničesar oznaniti, je pa uživala, ko je v filmu Marley & Me igrala mamo: "Čutim, da je to v moji prihodnosti in da sem na neki način že skoraj pripravljena na materinstvo - po tem res hrepenim. Tako sem vsaj malo poskusila, kako je biti mati."

"Med mano in Bradom ni rivalstva"
Kot pišejo pri ET, pa se Anistonova kot po navadi skrbno izogiba omembi moških v njenem življenju - sedanjega spremljevalca Mayerja, prejšnjega fanta Vincea Vaughna in nekdanjega soproga Brada Pitta. A včasih je to neizogibno. Ko so jo povprašali o deljenju na tabora Aniston in Pitt, je odgovorila, da se ji zdi vse skupaj neumno, saj ni prepirljiva.

Zdaj pa bo njen novi film, prej omenjeni Marley & Me, v katerem poleg nje igrata še Owen Wilson in prikupen labradorec, prišel v kinematografe prav na božič, na isti dan, kot bodo začeli predvajati tudi Pittov novi izdelek The Curious Case of Benjamin Button. Se obeta neizprosen boj? Jen pravi, da nikakor in da Bradovemu filmu želi vse najboljše. Ogledala si je že del "Buttona" in pravi, da je "zares odličen".


A. K.