Foto: Reuters
Foto: Reuters

"V filmski industriji, ki je včasih zelo nezanesljiva, moraš biti pripravljen tvegati, prav tako je pomembno, da tvegaš tudi v osebnem življenju, in začneš zaupati ljudem," je povedala 47-letnica.

"Zakonsko življenje se mi zdi popolnoma normalno, a hkrati zabavno," je svoj zakon z igralcem Therouxom, s katerim se je zaročila leta 2011, lani pa poročila, opisala Jennifer.

Svoje sreče pa ne pripisuje le tveganim odločitvam, ampak tudi temu, da se je z leti naučila reči ne: "Bila so leta, ko sem samo delala in delala. Zdaj pa me mora scenarij res pretegniti, da odidem od doma in se ločim od psa in moža. Pridejo leta, ko se zaveš, katere stvari so v življenju najpomembnejše."

Za revijo Harper's Bazaar je spregovorila tudi o staranju. "Bolje se počutim v svojih štiridesetih, ne samo fizično, ampak tudi psihično. Ko si star 30, ti namreč veliko stvari ni jasnih."

Jennifer je bila sicer od leta 2000 do 2005 poročena z Bradom Pittom, pozneje so jo povezovali z Vinceom Vaughnom, leta 2010 pa je spoznala Therouxa.