Ločitveni postopek Garnerjeve in Afflecka je bil končan šele oktobra letos. Foto: AP
Ločitveni postopek Garnerjeve in Afflecka je bil končan šele oktobra letos. Foto: AP

Ameriški mediji poročajo, da se Garnerjeva in Miller "občasno dobivata na zmenkih in se bolje spoznavata". Prvič sta se srečala prek skupnih prijateljev, tudi njuni otroci se že poznajo.

Miller velja za "kralja hamburgerjev", saj je izvršni direktor verige Cali Burger, ki ima v več državah več kot 50 lokalov. Iz prejšnjega zakona s slavno violinistko Caroline Cambpell, od katere se je ločil leta 2011, ima dva otroka.

Jennifer po koncu zveze z igralskim kolegom Benom Affleckom niso povezovali z nobenim moškim. Zvezdnika sta se po desetih letih zakona razšla leta 2015, ločitveni postopek pa se je končal šele pred kratkim. Dogovorila sta se za skupno skrbništvo nad njunimi tremi otroki, 12-letno Violet, devetletno Seraphino in šestletnim Samuelom.

Affleck je v zadnjem času zabredel v težave z alkoholom, zaradi česar je odšel na kliniko za odvajanje. Nekaj časa so ga povezovali s producentko Lindsay Shookus, zdaj pa naj bi hodil s Playboyevo zajčico Shauno Sexton. Kljub temu je Garnerjeva nekdanjemu možu ves čas stala ob strani, sama ga je tudi odpeljala na kliniko za odvajanje.

"Borim se zase in za svojo družino. Podpora družine, prijateljev in oboževalcev mi pomeni največ," je oskarjevec dejal ob prihodu z zdravljenja.