Veljala sta za idealen hollywoodski par, ki mu nič ne more do živega. Foto: Reuters
Veljala sta za idealen hollywoodski par, ki mu nič ne more do živega. Foto: Reuters

"Bil je pravi zakon, ni bila le igra za kamere. Moja prioriteta je bila, da ostaneva poročena, a to ni uspelo," je v intervjuju za revijo Vanity Fair povedala Jennifer Garner.

Jennifer in Ben, ki sta bila poročena deset let, sta se razšla julija lani, številni pa so krivdo pripisali Benu, ki se je 'zaletel' v razmerje z varuško. A je Jennifer to zanikala: "Razšla sva se, še preden sem izvedela za afero z varuško. Nič ni imela z najino odločitvijo, da se ločiva."

Igralka pa je priznala, da je bilo Benovo ljubimkanje z 28-letno Christino Ouzounian najtežje pojasniti otrokom: "Ni ravno idealno za otroke, da varuška kar izgine iz njihovih življenj. Morala sem jim razložiti, zakaj takšen škandal."

Ničesar ne obžaluje
Čeprav se je zakon klavrno končal, pa Jennifer ničesar ne obžaluje: "Če bi izbirala še enkrat, se bi znova poročila z njim. Če ne bi bilo njega, ne bi imela čudovitih otrok." Prav tako za nekdanjega moža ne najde slabih besed: "Je ljubezen mojega življenja. Kaj lahko storim glede tega? Kamor koli pride, je najbolj karizmatičen in radodaren človek v prostoru."

Jennifer in Ben sta se spoznala na snemanju filma Pearl Harbor, iskrica pa je preskočila dve leti pozneje na snemanju Daredevil. Poročila sta se dve leti pozneje. Skupaj imata tri otroke, 10-letno Violet, 7-letno Seraphino in štiriletnega Sama. Za Jennifer je bil to drugi zakon, saj je bila predtem poročena z zvezdnikom televizijske serije Škandal Scottom Foleyjem, za Bena pa prvi, a vsem so se dobro vtisnile v spomin njegove romance z Gwyneth Paltrow in Jennifer Lopez.