Jennifer Lawrence kot kratkolaska ... Foto: Facebook
Jennifer Lawrence kot kratkolaska ... Foto: Facebook
... in s svojo prejšnjo pričesko. Foto: Reuters

Ta mesec sta se namreč za radikalno spremembo po Michelle Williams, Robin Wright, Anne Hathaway in številnih drugih odločili tudi Pamela Anderson in Kristin Chenoweth.

Lawrenceova, ki v teh dneh promovira drugi del iz filmske franšize Igre lakote, je svojo novo pričesko pokazala na fotografiji, ki jo je včeraj objavila na svoji strani na Facebooku.

Na fotografiji, posneti na letalu, 23-letna oskarjevka z velikim nasmeškom sporoča s pripisom, da je skupaj z zasedbo Igre lakote: Kruto maščevanje na poti "na sever" na "svetovni dan oboževalcev" (#GLOBALFANDAY), kjer so pozneje odgovarjali na vprašanja oboževalcev.

Burne razprave
Novi videz simpatične igralke (in obraza modne hiše Dior) je pritegnil kar nekaj pozornosti njenih oboževalcev, ki so se pod sliko načeli razpravo, če ji krajši lasje pristojijo ali je bila lepša z daljšimi.
Nekateri so tako zapisali, da je videti "osupljivo, kot vedno", spet drugi pa so pričesko nelaskavo primerjali z resničnostno zvezdnico Kate Gosselin.

In ker je bil ravno tak dan, je vedno prizemljena zvezdnica odgovorila oboževalcem tudi na vprašanje o pričeski. "Postrigla sem se izključno zato, da bi razbesnila (režiserja) Francisa (Lawrencea). Samo zato," je dejala v šali. Pravi odgovor: "Moji lasje so skurjeni, ker sem si jih preveč barvala."

Igre lakote: Kruto maščevanje v ameriške kinematografe prihaja 22. novembra.
Več fotografij nove, kratkolase "J-Law" pa v spodnji galeriji.