Foto: EPA
Foto: EPA

People je v sredo zvečer prvi razkril veselo novico, ta pa se je hitro razširila po družbenih omrežjih in kmalu jo je potrdil tudi igralkin predstavnik. Več podrobnosti o nosečnosti za zdaj ni znanih.

31-letna filmska zvezdnica se je z newyorškim galeristom Cookom Maroneyjem poročila pred dvema letoma. Takrat je igralka povedala: "Ko sem spoznala Cooka, sem se želela poročiti z njim. Želela sva se poročiti, se popolnoma predati drug drugemu. Na srečo za to obstajajo dokumenti. To je nekaj najboljšega – poiščeš svojo najljubšo osebo na svetu in jo 'privežeš' nase. Želela sem izkoristiti to možnost."

Lawrenceova, ki je v letih 2015 in 2016 zasedla vrh Forbesovega seznama najbolje plačanih igralk, je zaslovela v filmski franšizi Igre lakote (Hunger games). Leta 2013 je nato prejela oskarja za glavno žensko vlogo v filmu Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook). Pričakuje se, da bo nastopila tudi v filmu Bad Blood, v katerem bodo predstavili ustanoviteljico Theranosa Elizabeth Holmes.