Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Poročila sva se. Ljubezen je lepa. Ljubezen je prijazna. In kot se je izkazalo, je ljubezen potrpežljiva. 20 let potrpljenja," je zapisala na svoji spletni strani.

Zvezdnika sta ljubezen obudila lani, po tem ko sta se pred 17 leti le nekaj dni pred poroko na veliko presenečenje vseh razšla.

Po poročanju BBC-ja je Jennifer Lopez spremenila priimek v Affleck. To je njen četrti zakon in drugi Benov.

Kot je zapisala na svoji strani, sta v soboto odletela v Las Vegas in skupaj s štirimi drugimi pari čakala v vrsti za poročno dovoljenje. "Imeli so prav, ko so dejali, da je vse, kar potrebuješ, ljubezen."

Ob tem je še dodala, da "sva hvaležna, da imava ljubezni v izobilju, da imava novo družino s petimi prekrasnimi otroki in življenje, ki še nikoli ni imelo toliko razlogov, da se ga veseliva."

Po njenih besedah sta imela najboljši možni priči. Na poročni dan je nosila dve obleki. Za obred je bila oblečena v "obleko iz starega filma", kot je dejala, in sicer je nosila kreacijo Zuhairja Murada. Drugo obleko pa je po lastnih besedah v omari hranila dolga leta.

Par se je spoznal na snemanju filma Gigli leta 2002, ki so ga kritiki sicer raztrgali, in se leto pozneje zaročila. Leto dni pozneje sta se razšla, za kar sta okrivila "preveliko medijsko pozornost".

Potem sta se njuni poti razšli, a sta ostala prijatelja. Jennifer Lopez je bila večkrat zaročena in poročena. Po razhodu z Benom se je leta 2004 poročila s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim imata dva otroka. Ben je bil med letoma 2005 in 2018 poročen z igralko Jennifer Garner, v zakonu so se jima rodili trije otroci.