Z možem sta se prvič spoznala leta 2011. Foto: EPA
Z možem sta se prvič spoznala leta 2011. Foto: EPA

Ameriška igralka, ki je nosečnost javno potrdila letošnjega maja, je zadnjih devet mesecev trenutke svoje nosečnosti skrbno delila s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Oboževalce pa je končno razveselila tudi z novico, da je na svet prijokal že težko pričakovani novi član družine.

Jennifer Love Hewitt je s svojim možem, s katerim se je poročila leta 2013, namreč na svet pozdravila njunega tretjega otroka. 7-letni Autumn in leto starejšemu Atticusu se je pridružil še sinček Aidan James. Delila je črno-belo fotografijo svojega trebuščka, ki pa so ga z nalepkami okrasili preostali družinski člani. "Tako so me moji otroci poslali v bolnišnico," je zapisala Hewitt ob prikupni fotografiji, na kateri je vidna tudi nalepka z napisom: fantek je, poroča Yahoo! Entertainment.

Z veseljem je "pobrala" Aidana Jamesa

"Pravijo, da ženske med porodom zapustijo svoje telo in potujejo do zvezd, kjer poberejo svoje dojenčke, tako pa se na svet vrnejo skupaj," je še pripisala 43-letnica in dodala, da ji je bilo v čast "pobrati" svojega novorojenčka.

Par, ki je prvega otroka dobil v letu poroke, je sicer znan po svojem ohranjanju zasebnosti – fotografij otrok ne delita, tudi fotografije drug drugega redko objavita na družbenih omrežjih, skupaj pa naj se nikoli ne bi sprehodila po rdeči preprogi.