Jenny je trenutno voditeljica na televiziji ABC. Foto: EPA
Jenny je trenutno voditeljica na televiziji ABC. Foto: EPA

Plavolasa Jenny je veselo novico sporočila med pogovorno oddajo The View, v kateri je sovoditeljica, in v kamere pokazala tudi bleščeči zaročni prstan iz rumenega safirja.

"Za konec tedna sva bila z Donniejem skupaj. Nenadoma je vstal in odšel v drugo sobo, prišel pa je moj sin Evan z listom papirja, na katerem je pisalo "Will" (Bi se). Dal mi ga je in sanjalo se mi ni, kaj se pripravlja. Nato je odšel po drug list, na katerem je bila beseda "You" (Ti) in takrat mi je kapnilo. Začela sem jokati. Evan mi je nato pokazal še besedo "Marry" (Poročila), nato pa se je prikazal še Donnie z majico, na kateri je bila beseda "Me" (Z menoj) in vprašaj. V rokah je držal prstan," je čustveno razlagala.

In nadaljevala: "Pokleknil je pred menoj in me vprašal, ali bi se poročila z menoj. Rekla sem "Seveda", nato pa je Evan začel teči po sobi in kričati: 'Imam novega očka!' Počutila sem se kot najsrečnejše dekle na svetu, Donnie je res čudovit."

Sovoditeljica oddaje Barbara Walters ji je nato šaljivo ponudila, da jima za poročni obred odstopi svoje newyorško stanovanje, a dodala: "A za poročno noč si najdita drug prostor."

Nov začetek za oba
41-letna Jenny in 45-letni Donnie sta par postala lani. Predtem je bila nekdanja manekenka, igralka, pisateljica in aktivistka proti cepljenju med letoma 2005 in 2010 v zvezi s hollywoodskim igralcem Jimom Carreyjem. Iz prejšnjega razmerja ima sina Evana, ki je avtist, zato si javno prizadeva tudi za alternativne oblike zdravljenja avtizma.

Donnie Wahlberg pa je član znova dejavne skupine New Kids on the Block, obenem pa je tudi igralec, podobno kot njegov slavnejši brat Mark. Za seboj ima že en propadli zakon, deset let je bil poročen s Kim Fey.