"Da, jem pod prho. Priznam." Foto: AP

Jessica Biel je lanskega decembra na družbenem omrežju TikTok delila, da uživa v prehranjevanju pod prho. Sprožil se je plaz vprašanj, oboževalci pa so jo prosili, naj pojasni, kako se tega loti in pravzaprav zakaj. V nedavnem videoposnetku je tako podrobno opisala koncept.

"Vsem hvala za vsa vprašanja. Navdušena sem, da vas vse tako zanima. Želim si začeti gibanje za prehranjevanje pod prho," je malce šaljivo dejala 41-letna igralka in dodala, da bi to za marsikoga, ki dela več stvari naenkrat, bilo olajšanje. Na pol v šali je nato nadaljevala z navajanjem svojih "pravil". Med drugim je poudarila, da je pomembno imeti polico oziroma nekaj, kamor lahko odložiš svojo skodelico, poroča People.

"Rada enkrat ugriznem ali naredim en požirek in potem hrano ali pijačo odložim. Potem pa lahko naredim svoje in si umijem lase," je dejala, a poudarila, kako je pomembno, da milo ne pride v stik z živili. "Precej preprosto je. Lahko vam uspe. Meni je to v veliko zadovoljstvo," je povedala zvezdnica, ki pa je pristavila, da je edina zapletena stvar žvečiti s popolnoma zaprtimi usti – pod vodo gre rada tudi med žvečenjem hrane, a brez kakršnega koli razloga, želi odpreti usta in izpljuniti vodo. "Žvečite, ne odpirajte ust, ne spustite vode v usta. Uživajte v prhanju," je še povzela in zaključila.

To ni prvič, da je Biel spregovorila o prehranjevanju pod prho. Konec leta 2020 je na družbenih omrežjih delila fotografijo praznega krožnika, vilic in skodelice kave na robu prhe. "Da, jem pod prho. Priznam," je zapisala v objavi, ki jo je sicer že izbrisala.

Replying to @Ryan All your shower eating questions finally answered ?