Mlada zvezdnica je ponovno samska. Foto: Reuters
Mlada zvezdnica je ponovno samska. Foto: Reuters
Jessica z nekdanjim možem Nickom
Par je obrazložil, da se razhajata sporazumno. Foto: Reuters

V uradni objavi za medije sta zapisala, da se ločujeta po tehtnem premisleku. Poleg tega sta dodala, da gre za soglasno odločitev dveh ljudi, ki se neskončno spoštujeta in obožujeta.

Že oktobra so nekateri mediji poročali, da se priljubljeni par ločuje, a sta te trditve zanikala. Tudi Jessica sama, ki je svet šokirala z izjavo, da je nedolžnost izgubila šele na poročno noč, je znova in znova zanikala poročanja medijev o propadu zakona z 32-letnim Lacheyem. Tako je kot gostja v neki zabavni oddaji izrazila upanje, da bo zakon s sedem let starejšim možem trajal večno, tako kot sta si zaobljubila na poročni slovesnosti.


Resničnostni šov ju je povzdignil med zvezde

Par se je poročil oktobra leta 2002, ko sta bila oba glasbena pevca s povprečnima karierama. Stala sta v senci priljubljenih glasbenih zvezd.

Nickovo skupino 98 Degrees sta zasenčili fantovski zasedbi 'N Sync in Backstreet Boys, Jessica pa je prodala precej manj glasbenih albumov kot večkrat nagrajeni pop pevki Cristina Aguilera in Britney Spears. Nato pa je njuni podobi med zvezde povzdignil resničnostni šov Mladoporočenca, ki so ga predvajali na ameriški glasbeni televiziji.

Njun šov iz novega domovanja v Kaliforniji je trajal tri sezone, v njem pa si je sloves stereotipne blondinke Jessica utrdila s številnimi nesmiselnimi izjavami. V letih njunega pojavljanja na televiziji se je kariera Jessice strmo vzpenjala, kar je dokazala tudi z eno izmed glavnih vlog v filmu Carja Hazzarda. Nickova glasbena kariera se v tem času ni razvijala, saj je bil njegov album slabo prodajan. Lachey naj ne bi bil zadovoljen s tem, da je ženina kariera veliko uspešnejša kot njegova, kar naj bi bil tudi eden izmed razlogov za ločitev.