Jessica Alba bo za fotografije hčerke iztržila veliko manj kot nekateri drugi zvezdniki. Foto: EPA
Jessica Alba bo za fotografije hčerke iztržila veliko manj kot nekateri drugi zvezdniki. Foto: EPA
Matthew McConaughey
Igralec je z manekenko Camilo Alves pred nekaj dnevi dobil sina Levija. Foto: Reuters

Ameriška tračarska revija OK! naj bi Jessici Albi ponudila 1,5 milijona za fotografije hčerke Honor Marie, ki se je rodila prejšnji mesec.

A zvezda filma Mesto greha le ni dobila tako ugodne ponudbe, saj je z revijo sklenila dogovor, ki jo obvezuje, da so v to vsoto vključene tudi letošnje fotografije hčerke za božič ali dan zahvalnosti. V primerjavi z Jennifer Lopez, ki je fotografije svojih dvojčkov reviji People prodala za šest milijonov dolarjev, zraven pa ni sklenila nikakršnega dogovora, ki bi jo obvezoval, da mora časopisu prodati fotografije posnete ob družinskih praznikih, je to res slabša ponudba.

Jessica naj bi takoj po porodu zavrnila številne ponudbe za fotografije hčerkice, na koncu pa je ta ponudba bila najboljše, kar je ostalo. Tisti, ki so že videli fotografije male Honor, so dejali, da je deklica zelo ljubka.

Matthew McConaughey je iztržil več
Boljši dogovor kot Jessica je sklenil tudi Matthew McConaughey, ki naj bi reviji OK! fotografije sina prodal za tri milijone dolarjev, a v to ceno niso vključene fotografije iz nobenih družinskih praznikov.

Je pa igralec s popolno izklesanim telesom reviji obljubil, da bo prav ona tista, ki bo prejela fotografije, če se bo par kdaj odločil, da stopi pred oltar, vendar bodo pri OK! za ta dogodek morali ponuditi novo ceno. Tiskovni predstavnik igralca govoric o vsoti, ki mu jo bo izplačal časopis, ni želel komentirati.