Chrissy in John sta se spoznala leta 2007 med snemanjem videospota za njegovo pesem Stereo. Foto: Reuters
Chrissy in John sta se spoznala leta 2007 med snemanjem videospota za njegovo pesem Stereo. Foto: Reuters

"Tukaj je. Luna Simone Stephens, vsi smo zaljubljeni vate. In zaspani. Zelo zaspani," je na Instagramu zapisala 30-letna Chrissy Teigen. Svoje je dodal tudi Legend s pravim imenom John Roger Stephens: "Najina ljubezen je tukaj, ne moreva biti srečnejša."

Zvezdniški par se je deklice razveselil še toliko bolj, saj sta si dolgo prizadevala zanjo, na koncu jima je s pomočjo umetne oploditve tudi uspelo, poroča E!.

Veselo novico sta decembra proslavila kar z dvema zabavama, eno je 30-letnici priredila njena prijateljica Kim Kardashian, drugo so ji priredili prijatelji v New Yorku.

Povsod s hčerko
Chrissy, ki se namerava v nekaj tednih vrniti na modne brvi, ne skrbi usklajevanje družine in kariere, saj je že pred rojstvom napovedala, da jo bo hčerka spremljala na potovanjih.

Čeprav se je par, ki se je zaročil decembra 2011, poročil pa 2013 v Italiji, dolgo trudil spočeti otroka, Chrissy to ni vzelo poguma: "Mislim, da bom v svojih tridesetih ves čas noseča. Vedno sem si predstavljala, da imam veliko družino. Če se to ne bo zgodilo, bo zelo boleče." Tudi 37-letnik si želi družino še povečati, kot je razkrila Chrissy, si njen mož nadvse želi tudi sina.