Jonathan je očitno že nekaj časa srečno poročen. Foto: AP
Jonathan je očitno že nekaj časa srečno poročen. Foto: AP

"... Poročil sem se svojim najboljšim prijateljem in imam ljubečega partnerja, s katerim lahko nadaljujem skupno življenje," je Jonathan napisal v objavi, v kateri je povzel svoje občutke v letu 2020.

Čeprav je objavil sliko svojega partnerja, pa njegova točna identiteta še ni znana. Največ špekulacij se vrti okoli Marka Peackocka, s katerim so voditelja priljubljene resničnostne serije romantično povezovali že leta 2019.

Na objavo so se odzvali tudi van Nessovi sovoditelji v oddaji, ki so predvsem izrazili olajšanje, da jim končno ni treba več zadrževati velike skrivnosti. "Neverjetno težko je bilo to novico skrivati," je objavo na primer komentiral Bobby Berk.

Kraj in čas poroke še nista znana, je pa iz komentarjev bližnjih mogoče razbrati, da se je poroka zgodila že pred časom. Jonathan je sicer še pred mesecem dni v intervjuju za revijo SELF dejal, da bo svoje ljubezensko življenje obdržal zasebno. "Saj ne bom vedno skrival svojih osebnih stvari, a nisem se še navadil na javnost svojega ljubezenskega življenja."