Bieber in Baldwinova sta se poročila leta 2018. Foto: AP
Bieber in Baldwinova sta se poročila leta 2018. Foto: AP

V njej bosta govorila o svojem zakonu, težavah in skupnem življenju. Prvi del serije so predvajali v ponedeljek, v njem pa je prikazan par v in okrog Toronta, kjer trenutno zaradi pandemije novega koronavirusa preživljata samoizolacijo. Prvi epizodi jih bo skupno sledilo še 11.

V prvi epizodi se z ladjo odpravita do jezera v bližini kraja, kjer je Bieber odraščal in iskreno spregovorita o izzivih, s katerimi se soočata v zakonu. "Obstaja ogromno stvari, na katerih moram jaz delati," razloži Bieber. "Na tem, da znam oprostiti, da nisem ljubosumen, o svojih negotovostih, za katere sploh nisem vedel, da jih imam, dokler se nisem odločil, da bom s tabo preživel preostanek svojega življenja."

Iz Facebook Watcha so pojasnili, da je serija posneta s pomočjo GoPro kamer.

26-letni Bieber in 23-letna Baldwinova sta se spoznala kot najstnika, se udeleževala maš v isti cerkvi, njuna resna zveza pa se je začela pred približno dvema letoma. Zasebno sta se poročila leta 2018, veliko poroko za prijatelje in družino pa sta pripravila septembra 2019.

Serija sledi 10-delnemu dokumentarcu na YouTubu, v katerem je Bieber dokumentiral ustvarjanje četrtega studijskega albuma (prvega po štirih letih) z naslovom Changes.

Glasbenik je dosegel svetovno slavo, ko je bil star zgolj 13 let, po tem pa se je spopadal s številnimi težavami, med drugim z odvisnostjo od drog, leta 2017 je celo prekinil svetovno turnejo, saj je "potreboval počitek". Od takrat je večkrat iskreno spregovoril o svojih težavah s slavo, depresijo in drogami.