Koncert je kljub slabi volji izpeljal do konca. Foto: Reuters
Koncert je kljub slabi volji izpeljal do konca. Foto: Reuters

"Cenim vso vašo podporo, ljubezen in prijaznost," je dejal med koncertom v Manchestru, ki je del njegove svetovne turneje, poimenovane Purpose.

"A ne glede na vse se mora to dretje po vsaki skladbi končati. Ne zdi se mi potrebno, da kričite, medtem ko želim jaz nekaj povedati." Da bi bil njegov odhod še bolj dramatičen, je na tla vrgel še mikrofon, nato pa besno zapustil oder.

Koncert vseeno izpeljal do konca
Po krajšem premoru se je vrnil in položaj poskušal razložiti. "Med skladbami se vedno poskušam povezati z občinstvom. Gledam vas v oči in se z vami poskušam pogovarjati, a nocoj tega več ne bom počel. Očitno tega ne morete prenesti, zato se bom osredotočil zgolj na glasbo," poroča Independent.

"Zdi se mi, da me ne spoštujete na takšen način, kot jaz spoštujem vas," je sklenil in v malenkost slabšem vzdušju vseeno končal koncert.

Njegova reakcija je oboževalce precej vznemirila, svoje odzive pa jih je kar nekaj delilo na družbenih omrežjih. Zapisali so, da čeprav imajo radi njegovo glasbo, ne odobravajo njegovega arogantnega odnosa do občinstva.

Nad pretiranim navdušenjem obiskovalcev koncerta se je glasbenik na tej turneji sicer že pritoževal. Na koncertu v Birminghamu se mu je dretje zdelo tako zoprno, da je oboževalcem zabrusil, da potrebujejo pomirjevala.