Justin Bieber je priznal, da je v stiski in potrebuje pomoč. Foto: Reuters
Justin Bieber je priznal, da je v stiski in potrebuje pomoč. Foto: Reuters

25-letni glasbenik je na družbenem omrežju Instagram delil fotografijo iz leta 2016, ob kateri je zapisal, da si želi, da so njegovi oboževalci na tekočem. "Upam, da boste to, s čimer se spoprijemam, razumeli," je zapisal. "Zadnje čase mi je težko. Počutim se izredno nepovezano in čudno ... Vedno se izkopljem iz luknje, zato nisem zaskrbljen, sem vas pa vseeno želel prositi, da molite zame. Bog je zvest in vaše molitve resnično delujejo."

Na njegovo objavo se je v komentarjih odzvalo več deset tisoč ljudi, med njimi pa so bili tudi Diplo, Luis Fonsi in Madison Beer.

Tuji mediji so o njegovi depresiji pisali že februarja, in sicer, da je okrog sebe že zbral dobro pomoč in se zdravi ter trdno verjame, da se bo kmalu počutil bolje.

Hailey Baldwin mu v stiski stoji ob strani

Za njegove težave naj ne bi bil kriv zakon s Hailey Baldwin, temveč ravno nasprotno – ona naj bi počela vse, kar je v njeni moči, da bi mu pomagala – med drugim se z njim udeležuje vseh terapij in sestankov.

"Močno je vpletena v njegov načrt okrevanja in odločitve," je pojasnil vir blizu pevca. "Za vsako stvar se obrne ravno nanjo, saj ga posluša in mu stoji ob strani. Za njegove težave je vedela že dolgo, ker se je z depresijo bojeval že v preteklosti, in to zanjo ni nič novega." Poleg tega naj bi se tudi zelo dobro zavedala, da za njegovo stisko nikakor ni kriv njun zakon, ki naj bi bil zelo trden.

Težave je imel tudi z zdravili

Bieber je sicer že v nedavnem intervjuju za Vogue pojasnil, da se bojuje z depresijo, kjer je omenil tudi, da je njegova uporaba xanaxa, ki je močno zdravilo za anksioznost, večkrat ušla nadzoru. "Počel sem veliko stvari, ki sem se jih sramoval, in ravno zaradi tega sramu sem začel uporabljati xanax."

V nekem obdobju naj bi bile stvari celo tako grozne, da je varnostno osebje ponoči prihajalo v njegovo hotelsko sobo, zgolj z razlogom, da bi preverili, ali še vedno diha, poroča Entertainment Online.

V intervjuju je priznal tudi, da se je njegova mati več let bojevala z depresijo, njegov oče pa naj bi imel težave z jezo. "To so stvari, ki sta jih prenesla name, zaradi njih sem na njiju tudi malenkost jezen."