Vsaka reklama je dobra? Mila in Justin trenutno promovirata svoj film Prijatelja samo za seks. Foto: EPA
Vsaka reklama je dobra? Mila in Justin trenutno promovirata svoj film Prijatelja samo za seks. Foto: EPA
Justin in Mila sta se na račun govoric takole poigrala na podelitvi MTV-jevih nagrad.

Mediji so prejšnji teden poročali, da je prišlo v javnost več slik, ki naj bi jih neznani heker snel z iPhona Kunisove, na njih pa naj bi bila s svojim soigralcem iz komedije Prijatelja samo za seks ujeta v več izzivalnih položajih.
Predstavnika obeh zvezdnikov sta za revijo People povedala, da je zgodba "popolnoma napačna": "Na nobeni točki si gospod Timberlake in gospodična Kunis nista izmenjala neprimernih sporočil. Vztrajanje, da med obema strankama obstaja kakršna koli neprimerna korespondenca, je popolnoma napačno."
Nazorne fotografije
Spletna stran TMZ je prejšnji teden poročala, da po spletu krožijo fotografije 30-letnega Justina, ki leži na postelji zgoraj brez, na glavi pa ima nataknjene rožnate spodnje hlačke. Drug posnetek naj bi prikazoval 28-letno Milo v kadi, a vse, kar se vidi, je njena glava. Zadnji posnetek pa je nazorna fotografija spodnjega moškega dela.

Heker je razkril tudi vrsto SMS-ov, ki naj bi si jih izmenjala Mila in Justin. Njena predstavnica trdi, da fotografija ni prišla iz igralkinega telefona, ampak iz neaktivnega e-računa, ki ne obstaja že tri leta. "Drugih fotografij pa si obe stranki nista nikdar izmenjali," še pravita predstavnika.
Po Scarlett nove žrtve
Novica o izzivalnih fotografijah je odjeknila le nekaj ur za tem, ko je po spletu prejšnji teden zaokrožil telefonski posnetek gole Scarlett Johansson. Scarlett od takrat sodeluje z FBI-jem, da bi prišla do dna škandala, Justin in Mila pa naj bi se zatekla k podobni metodi.

Par, ki je več mesecev preživel skupaj med snemanjem filma o "prijateljih s koristmi", se že dolgo otepa govoric, da sta se med snemanjem zbližala. Prav v tistem času (konec 2010, začetek 2011) sta oba končala svoji večletni zvezi.
Mila je 3. januarja potrdila, da se je po osmih letih razšla z zvezdnikom Sam doma, Macaulayjem Culkinom, Justin pa je marca dejal, da sta se po petih letih razšla z igralko Jessico Biel.