Včasih sta si ljubezen javno izkazovala, danes je pravljice konec. Foto: EPA
Včasih sta si ljubezen javno izkazovala, danes je pravljice konec. Foto: EPA
Jessica Biel in Justin Timberlake
Oba imata veliko oboževalcev. Foto: EPA

Ameriški mediji so že nekaj časa namigovali, da je le vprašanje časa, kdaj bosta zvezdnika javno priznala, da ne vidita več skupne poti, zdaj pa je potrditev o razhodu prišla od njunih predstavnikov. "Glede medijskih namigovanj o odnosu Jessice Biel in Justina Timberlaka sporočamo, da sta se vzajemno odločila, da se razideta," se je glasilo sporočilo, v katerem je bil še obvezni stavek: "Kljub temu pa ostajata dobra prijatelja, ki se močno spoštujeta in imata rada."

Obema je bilo jasno ...
30-letni pevec in igralec in leto dni mlajša igralka sta bila par od januarja leta 2007, nazadnje pa sta se v javnosti pojavila na zabavi revije Vanity Fair po oskarjih konec februarja. Justin in Jessica sta se za razhod odločila brez usodnih besed in prerekanja, drug do drugega pa ne čutita zamere, saj sta oba prišla do ugotovitve, da je bolje tako.

"Obema je jasno, da je napočil čas, da v svojih življenjih obrneta nov list," so zapisali pri New York Postu.

Timberlake je najstnice začel navduševati kot kodrolasi pevec v fantovski skupini 'N Sync, nato pa se je podal na samostojno glasbeno pot. Filmske kritike pa je nedavno navdušil tudi z igro v uspešnici Socialno omrežje, v katerem je upodobil soustanovitelja Napsterja Seana Parkerja. Za vlogo je bil nominiran za sedem nagrad. Med njegove znane pretekle ljubezni sodita predvsem Cameron Diaz in še prej Britney Spears, kateri je po razhodu napisal pesem Cry Me a River.

Preboj na filmska platna
Jessica pa je kariero začela na malih zaslonih, ko je več let kot uporniška najstnica Mary Camden igrala v družinski nanizanki Sedma nebesa. Zatem se je preselila na velika platna, videti jo je bilo mogoče v filmih Rezilo: Trojica, Valentino, Gasilca pred oltarjem, A-ekipa in drugih. Velja tudi za eno najprivlačnejših igralk v Hollywoodu.