Jessica Biel s Silasom. Foto: Instagram
Jessica Biel s Silasom. Foto: Instagram
Justin je izredno vesel svoje nove očetovske vloge. Foto: Instagram

Silas, ki šteje komaj nekaj dni, je doživel svoj debi na družbenih omrežjih. Novopečeni očka igralec in glasbenik Justin Timberlake je na Instagramu objavil fotografijo prvorojenca in Jessice, pripisal pa je, da so Timberlakovi pripravljeni za navijanje.

Justin je namreč goreči navijač NBA-ekipe Memphis Grizzlies, upa pa, da bo tudi svojega sina navdušil nad igro z žogo, kot je tudi svojo drago Jessico Biel, s katero sta bila velikokrat na NBA-tekmah.

To je obenem tudi prva fotografija igralke po tem, ko je rodila otroka.

Nosečnost razkrita šele januarja
Jessica in Justin, ki sta se poročila oktobra leta 2012 po petih letih zveze, sta dolgo uspešno skrivala nosečnost. Timberlake je januarja na svoj 34. rojstni dan razkril, da z Jessico pričakujeta otroka, ko je nepričakovano objavil fotografijo okroglega trebuščka svoje žene. 11. aprila pa je na svet privekal Silas Randall Timberlake.

Silas je bilo srednje ime Justinovega dedka po materini strani Billa Bomarja, ki je umrl leta 2012, nanj pa je bil zvezdnik zelo navezan. Randall pa je Justinovo srednje ime, tako pa se imenuje tudi njegov oče.