Eva se je znova razgalila za Maxim. Foto: Twitter Maxim
Eva se je znova razgalila za Maxim. Foto: Twitter Maxim
Na rdečih preprogah vedno pritegne veliko pogledov. Foto: EPA

38-letna igralka in producentka, ki je zaslovela z vlogo v seriji Razočarane gospodinje, je prva in edina ženska, ki se je dve leti zapored uvrstila na vrh Maximovega seznama 100 najbolj seksi žensk sveta. Eva je bila za "naj" izbrana leta 2005 in leta 2006.

Čeprav je minilo kar nekaj let, Eva ostaja zapeljiva, zato so se pri Maximu odločili Evo spet nagraditi. Krasi prvo letošnjo naslovnico priljubljene revije za moške, ki že vrsto let na prvo stran postavlja svetovno znane igralke, pevke, športnice ali manekenke, ki sicer ne gredo "do konca", kljub temu pa odvržejo večino svojih "cunjic".

"Še posebej je super, ker je že zelo dolgo od moje prve naslovnice," je prejetje laskavega naslova pokomentirala igralka in dodala: "Ko bo nekdo videl to naslovnico, bo rekel: '¡Que rico!' … Kar rečemo, ko je nekaj resnično dobro."

Eva briljira v kuhinji
Lepa Teksašanka mehiškega rodu je v intervjuju za revijo razkrila še, da se odlično znajde v kuhinji: "Ljudje so po navadi presenečeni nad tem, da sem v kuhinji zelo domača. Ko vidite seksi Maximovo naslovnico in me potem vidite še v predpasniku z moko v laseh, potrebujete kar nekaj časa, da uskladite ti dve sliki."

Na obzorju nov zakon?
Ob koncu leta je Eva svetu predstavila svojega novega fanta Joseja Antonia Bastona. Igralka in 45-letni predsednik korporacije Televisa, največjega medijskega podjetja v Latinski Ameriki, naj bi bila nora drug na drugega. Ali se Evi nasmiha nov, že tretji zakon? Igralka je bila predtem poročena z igralskim kolegom Tylerjem Christopherjem in s košarkarskim zvezdnikom Tonyjem Parkerjem.