Obnašanje Kanyeja Westa je v zadnjem času postalo vse bolj bizarno. Foto: EPA
Obnašanje Kanyeja Westa je v zadnjem času postalo vse bolj bizarno. Foto: EPA

Venezia Turismo Motoscafi, ki je dala omenjeni čoln paru v najem, je za Daily Mail sporočila, da West in Censorija "nista več dobrodošla" na krovu katerega koli izmed njihovih plovil.

Agencija trdi, da njeni uslužbenci "absolutno niso vedeli", da je raper na krovu spustil svoje hlače, dokler se niso omenjene fotografije pojavile na spletu. “Voznik je moral biti pozoren na vožnjo in promet, zato ni videl teh obscenosti," je sporočilo podjetje. “Če bi to opazil, bi čoln nemudoma izkrcal, kršitelje pa prijavil pristojnim oblastem.”

Kontroverzni par, znan po bizarnem vedenju in oblačilih, je v Benetkah dvignil prah prejšnji ponedeljek, ko so ju opazili med objemanjem in poljubljanjem na vodnem taksiju, pri čemer je West pred gručo osuplih turistov tudi razgalil svojo zadnjico.

Fotografije para, ki so jih ujeli paparaci in očividci, prikazujejo 46-letnega ameriškega raperja, kako sedi na zadnjem koncu vodnega taksija, medtem ko je njegova 28-letna avstralska izbranka s svojo glavo počivala v njegovem naročju.

Podjetje Venezia Turismo Motoscafi je ostro obsodilo eksplicitno obnašanje para: "Popolnoma se distanciramo od takih dejanj in obnašanja. Gospod West in njegova žena zagotovo nista več dobrodošla na krovu čolnov našega podjetja."

Venezia Turismo Motoscafi je eno izmed vodilnih beneških zasebnih podjetij za najem čolnov, ki se ponaša z zavidanja vrednim seznamom zvezdniških strank, vključno z Lady Gago, Harryjem Stylesom, Florence Pugh, Jennifer Lopez in Benom Affleckom.

Zgroženi tudi nad njenimi "nespodobnimi" oblačili

Prepoved prihaja po javnem pogromu nad Westom zaradi ekshibicionizma sredi beneških kanalov, pri čemer mnogi menijo, da bi ga moralo mesto oglobiti ali pa celo aretirati zaradi nespodobnega vedenja v javnosti.

Benečani so bili že pred tem zgroženi nad "nespodobnimi" oblačili para, še posebej nad Biancinim bodijem kožne barve, ki je dajal iluzijo, da je starleta popolnoma gola.

Westa, ki dela tudi kot modni oblikovalec in naj bi bil zato tudi tisti, ki ureja modni nabor Censorijeve, in temnolaso manekenko so prvič opazili skupaj januarja letos, le dva meseca po njegovi ločitvi od Kim Kardashian. Par naj bi se poročil še isti mesec na zasebnem obredu v Beverly Hillsu. A kako uraden je zakon, je vprašanje, saj nikdar nista vložila vloge za sklenitev zveze.

Kim Kardashian je vlogo za ločitev od Westa vložila februarja 2021 po šestih letih zakona. Med njuno dolgoletno romanco jo je West pogosto označeval za svojo muzo in močno vplival na njena modna oblačila. Paru so se v zakonu rodili štirje otroci.