Lily Sheen je hčerka edinka Kate Beckinsale in živi v New Yorku. Foto: AP
Lily Sheen je hčerka edinka Kate Beckinsale in živi v New Yorku. Foto: AP

47-letna britanska igralka, ki se ji je hči edinka rodila v zvezi z igralcem Michaelom Sheenom, je v oddaji Live With Kelly And Ryan povedala, da se ji zdi "nezaslišano" in "noro", da se s hčerko, s katero sta si sicer zelo blizu, nista videli že tako dolgo.

"Svoje hčerke zaradi vsega skupaj nisem videla že dve leti. V tem času sem šla v Kanado na snemanje, pa ona ni smela k meni. Da dve leti ne vidiš svojega otroka, je zame najbolj nezaslišana stvar, prav noro je," je dejala.

Kate živi v angleški grofiji Essex, a je v začetku leta poletela v kanadsko provinco Alberto, kjer je snemala novo TV-serijo.

Hvaležna za FaceTime

Njena hčerka živi v New Yorku, medtem ko 52-letni Michael Sheen živi v Walesu s svojo 26-letno spremljevalko Anno Lundberg in njuno 22-mesečo hčerko Lyro.

"Hvalabogu za FaceTime in te zadeve, ampak obe sva panični, da bova videti res stari druga drugi, ko se bova končno spet videli. Moja hčerka je stara 22 let, a je videti stara osem," je še povedala pred skorajšnjim snidenjem z edinko.

Kate je še povedala, da gre njena hčerka po stopinjah staršev in se preizkuša kot igralka. Kmalu jo bomo lahko videli v komediji The Unbearable Weight Of Massive Talent, v kateri je zaigrala ob boku Nicolasa Cagea.

Beckinsalova je večji del pandemije preživela sama, potem ko se je lani po vsega nekaj mesecih razšla s 24-letnim glasbenikom Goodyjem Graceom.