To je za igralko tretji otrok - ima še 7-letnega sina Binghama in 14-letnega sina Ryderja. Foto: EPA
To je za igralko tretji otrok - ima še 7-letnega sina Binghama in 14-letnega sina Ryderja. Foto: EPA

"Odločila sva se, da hčerko poimenujeva Rani (izgovori se kot Ronnie), in sicer po njenem dedku Ronu Fujikawi. Ron je bil zelo poseben in vsi ga močno pogrešamo. V čast nama je, da sva jo lahko poimenovala po njem," je Hudsonova zapisala v objavi, ob kateri je dodala še "prišla je".

Po njenih besedah so vsi dobro in zelo srečni, ob tem pa se je oboževalcem zahvalila še za vse dobre želje. Hudsonova ima sicer še 7-letnega sina Binghama iz razmerja z Mattom Bellamyjem in 14-letnega Ryderja iz zakona s Chrisom Robinsonom. Z Dannyjem sta par približno leto dni, predtem pa sta bila že več kot deset let dobra prijatelja.

Nosečnost je aprila potrdila na družbenih omrežjih, kjer je objavila videoposnetek, na katerem skupaj s partnerjem in sinovoma poči črne balone, poslikane z vprašaji. Ko se baloni razpočijo, se iz njih vsujejo rožnati konfeti in v zrak poletijo manjši rožnati baloni.

Pod objavo za napoved časopisov je Kate pojasnila, da je bila z družbenih omrežij odsotna, ker ji je bilo zaradi nosečnosti pogosto slabo. Ob tem je dodala, da je skrivanje nosečnosti zelo izčrpavajoče, zato se je odločila, da novico sporoči vsem.

View this post on Instagram

She’s here

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Oct 3, 2018 at 1:28pm PDT