John se je pred Katy sestajal z Jessico Simpson, Jennifer Aniston in Taylor Swift, Katy pa je bila poročena z Russllom Brandom. Foto: EPA
John se je pred Katy sestajal z Jessico Simpson, Jennifer Aniston in Taylor Swift, Katy pa je bila poročena z Russllom Brandom. Foto: EPA

Katy in John sta že večkrat prekinila svojo zvezo, nazadnje letos marca, ko je US Weekly poročal, da sta se njuni poti razšli zaradi prezasedenih urnikov. Zdaj pa sta stanovska kolega pokazala, da nujna zveza spet cveti.

Skupaj sta napisala in posnela skladbo Who You Love za Mayerjev album Paradise Valley in s fotografom Mariom Sorrentijem posnela serijo črno-belih fotografij.

Eno izmed njih je 36-letni pevec objavil na Instagramu in zraven zapisal: "Ponosen na to skladbo, ponosen na to umetniško delo, ponosen na to dekle." Fotografijo za naslovnico singla je objavil tudi na spletni strani tumblr in jo pospremil z besedilom: "Da, tako sva večino časa videti doma."

Zvezdnika sta se zbližala let 2012 in od takrat že nekajkrat prekinila svojo zvezo, vendar pa vse kaže, da tokrat mislita resno. Vir blizu para je za revijo Us Weekly razkril, da je le še vprašanje časa, kdaj bo Mayer zaprosil 29-letno pevko. Sam glasbenik pa je za Associated Press dejal, da je med snemanjem v studiu nekoga prosil, naj ju s Katy fotografira, da se bosta lahko snemanja v L.A.-ju spominjala, ko bosta stara in siva.

Pevec sicer trenutno končuje ameriško turnejo in se aprila podaja v Avstralijo, Perryjeva pa se bo maja podala na turnejo po Veliki Britaniji, kjer bo predstavljala svoj novi album Prism.

Njunemu prvemu duetu lahko prisluhnete spodaj.