Foto:
Foto:

Tako je za zvezdnika Titanika in Letalca Leonarda DiCapria dejala, da ni dovolj moški. Povedala je, da je bil pred nekaj leti čeden fant, zdaj pa postaja nekaj, kar bi lahko bilo veliko bolj zanimivo.

Zato pa je povsem po njenem merilu rocker Mick Jagger, vodja skupine The Rolling Stones. Ta je po njenem mnenju izredno seksi, s prav to besedo pa opiše tudi Cliva Owna, ki ga od četrtka lahko vidimo tudi v slovenskih kinematografih s filmom Bližnji odnosi, in Vigga Mortensena, ki se ga spomnimo iz Gospodarja prstanov, kjer je upodobil Aragorna.

V nasprotju z njimi pa je njen soigralec iz filma Pirati s Karibov Orlando Bloom, ki je po Keirinem mnenju nekje med pravim moškim in lepim fantom. Za primerjavo potem postreže z imenoma ameriških filmskih igralcev Brada Pitta in Georgea Clooneyja, ki se ju ne bi branila skoraj nobena Zemljanka.

Zvezdnica filma Zadeni kot Beckham in Pirati s Karibov se je na festivalu Sundance udeležila promocije svojega novega filma Jakna, v katerem igra z oskarjevcem Adrianom Brodyjem. Pri promociji filma se jima je pridružila še mlada igralka Laura Marano, ki igra Knightleyjevo v otroških letih.