Kdo bi si mislil, da ni vse rožnato med prvima možema Rollingov? Foto: EPA
Kdo bi si mislil, da ni vse rožnato med prvima možema Rollingov? Foto: EPA

Richards, ki trenutno promovira svojo novo avtobiografijo Life', je za The Times opisoval svoje prijateljstvo z Jaggerjem in priznal, da se s pevcem ne razumeta.
Ob tem je dodal, da je začel v šali Jaggerja klicati "Brenda" in "Vaše visočanstvo". "Včasih sem Micka oboževal, ampak zdaj že 20 let nisem stopil v njegovo garderobo," razlaga iskreno Richards. "Včasih pomislim, da pogrešam svojega prijatelja, in se sprašujem, kam je šel."
Nasploh se po poročanju NME-ja Richards v knjigi zelo iskreno razgovori o Jaggerju. Tako naj bi med drugim zapisal tudi: "V začetku 80. let je Mick začel postajati neznosen."
Upokojitve (še) ne bo
Kljub vsem kritikam pa Richards v intervjuju priznava, da je Jagger knjigo, ki bo izšla 26. oktobra, prebral, in da je bil edini del, za katerega je avtorja prosil, naj ga izpusti, tisti, v katerem razlaga, da je Jagger hodil na vokalne vaje. Richards tega dela ni želel izpustiti, tako da tudi sporna podrobnost o Jaggerju ostaja vključena v končni verziji.

Kitarist je, kot kaže, podprl tudi nedavno trditev Ronnieja Wooda, da se Rollingi nikakor še ne nameravajo upokojiti: "V bližnji prihodnosti gremo nazaj na turnejo." In še: "Mislim, da se bo zgodilo. Sem se že pogovoril z Njenim Visočanstvom. Brendo."