Kelly, ki še nikoli ni bila zaljubljena, zatrjuje, da so ji všeč le moški. Foto: EPA
Kelly, ki še nikoli ni bila zaljubljena, zatrjuje, da so ji všeč le moški. Foto: EPA

Pevka, ki trenutno zaseda vrhove glasbenih lestvic v ZDA, je v nekem intervuju povedala, da jo neprestano sprašujejo, ali je morda prikrita lezbijka: "Lezbijke me ves čas sprašujejo, ali sem tudi sama lezbijka. Vesela sem za njih in si tudi sama želim, da bi lahko bila z ženskami, še posebej, ker so moški pogosto naporni, a slučajno imam rada fante."

Clarksonova, ki je glasbeno slavo osvojila po zmagi na resničnostnem šovu Ameriški idol, je še izjavila, da ne bi mogla biti lezbijka: "Nikoli ne bi mogla biti v zvezi z nekom, kot sem jaz. Sem kar malo nora, zato potrebujem ob sebi zanesljivega in mirnega moškega."

S pravo ljubeznijo še nima izkušenj
O njeni spolni usmerjenosti jo mediji pogosto sprašujejo tudi zato, ker je nekoč izjavila, da še nikoli ni bila zaljubljena. "Pravkar sem se vrnila iz svoje promocijske turneje v Evropi in v vsakem intervjuju jih je najbolj zanimalo prav moje ljubezensko življenje. Meni se ne zdi prav nič čudno, da še nikoli nisem bila zaljubljena. Stara sem šele 26 let, pomembna pa mi je kakovost in ne količina," je odločna dvakratna dobitnica grammyja, ki je do zdaj po svetu prodala že 16 milijonov albumov.

V njenem življenju je na prvem mestu glasbena kariera, zato pogosto nima časa za zmenke, si pa želi fanta, ki ima svoje ustaljeno življenje in bi se bil pripravljen "spopasti" z rumenim tiskom in zahtevami glasbene industrije.

Kelly trenutno zaseda vrhove lestvic z zadnjim singlom "My Life Would Suck Without You", ki se bo znašel tudi na novem albumu. Ta naj bi po predvidevanjih izšel 10. marca.

J. R.