Kelly in Brandon sta postala starša. Foto: EPA
Kelly in Brandon sta postala starša. Foto: EPA

31-letna Američanka, ki je postala zmagovalka prve sezone resničnostne televizijske oddaje American Idol, je veselo novico sporočila danes prek Twitterja. Zapisala je: "Hvala vsem za lepe želje. Brandon in jaz sva na oblaku številka 9."

Novico o nosečnosti je pevka razkrila le štiri tedne po tem, ko se je oktobra lani poročila z iskalcem talentov Brandonom Blackstockom.

To je prvi zakon za Kelly (in drugi za Brandona), ki je kmalu po poroki priznala, da je dolgo čakala na ljubezen svojega življenja. Preden je spoznala Blackstocka, je bila samska sedem let: "Pred Brandonom sem imela tri fante v svojem življenju, dva sta bila dobra, eden pa ni ustrezal mojemu življenju. Imela sem samo enega negativca in občutja, ki sem jih gojila do njega, sem prenesla v glasbo in na ta račun zaslužila veliko denarja."

Clarksonova je po zmagi na šovu zgradila zelo uspešno kariero, saj že nekaj let niza uspešnice, s katerimi krmari med kantrijem in popom, med njene najbolj znane skladbe pa sodijo A Moment Like This, Since U Been Gone, Never Again, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn't Kill You) ...