Skupinska fotografija: Brandon, Kelly in Dylan - 20 let pozneje. Foto: Twitter
Skupinska fotografija: Brandon, Kelly in Dylan - 20 let pozneje. Foto: Twitter
Kelly in Dylan nekoč ... ter Jennie in Luke danes.

Par je ponovno stopil pred kamere na nedavnem srečanju z oboževalci v trgovini Old Navy v Los Angelesu in kemija med "Kelly" in "Dylanom" je, vsaj sodeč po fotografijah, še vedno močna.
Par je bil videti zelo prijateljski, ko sta pozirala skupaj, se pogovarjala, objemala, on jo je ljubeče držal okoli ramen in ji na neki točki celo ljubkoval vrat.

Oba sicer trdita, da sta le res dobra prijatelja. 40-letna Garthova je nedavno razkrila, da ji je 45-letni Perry pomagal preboleti ločitev od igralca Petra Facinellija (videli smo ga v Somraku), s katerim je bila poročena 11 let in ima z njim tri hčerke.
"Luke je že dolgo eden tistih prijateljev, ki jih lahko pokličem in se pogovarjam z njim in je tudi sam že marsikaj doživel," je povedala igralka za revijo In Touch. Perry se je pred devetimi leti ločil od svoje žene, s katero ima dva otroka. A sveže ločena Jennie naj bi se ravno začela dobivati s fotografom Noahom Abramsom.

Pišeta novo serijo
Garthova je za US Weekly povedala, da trenutno s Perryjem piše scenarij za romantično komedijo: "Želiva si ponovno delati skupaj, ker se imava res rada, in bi bilo lepo, če bi spet preživljala več časa skupaj."

Old Navy je dogodek organiziral v okviru tridnevne promocije kavbojk, za katere so TV-oglas posneli nekdanji "Beverlyhillovci" Jennie, Luke, pa tudi Jason Priestley, ki je v seriji igral Brandona. "Zelo zelo lahko je bilo," je Perry povedal, kako je bilo spet delati s starima znancema. "Vse se je zdelo zelo domače ... tu stojim jaz, tam stoji on, tam ona. Vsi smo planili v smeh."

Ne Garthova, ne Perry, ne Priestley si sicer po Beverly HIllsu niso ustvarili kakšnih vidnejših karier. Perry je še poskušal z nekaj kritiško priznanimi nanizankami, Garthovo smo videli v humoristični seriji What I Like About You, Priestley pa je igral večinoma v TV-filmih.