Kelly se je na Twitterju oboževalcem zahvalila za podporo. Foto: EPA
Kelly se je na Twitterju oboževalcem zahvalila za podporo. Foto: EPA

Kot so povedali predstavniki Osbournove, za zdaj dokončne diagnoze še ni, je pa 28-letna Kelly v zdravniški oskrbi. Dodali so, da se dobro počuti in se oboževalcem zahvaljuje za podporo.

Ena izmed sovoditeljic Modne policije na kanalu E!, katere glavni obraz je komičarka Joan Rivers, se je zgrudila na snemanju oddaje, potem ko je potožila, da se slabo počuti. Po napadu, med katerim se je močno tresla, so jo odpeljali v bolnišnico.

Kelly ni edina v družini Osbourne, ki se spopada z zdravstvenimi težavami. Njen mlajši brat Jack, ki je skupaj s sestro, materjo Sharon in očetom, slavnim rokerjem Ozzyjem, nastopal v resničnostni seriji Osbournovi, ima multiplo sklerozo. Za diagnozo je izvedel aprila lani, dva tedna po rojstvu hčerke Pearl.

Multipla skleroza je avtoimunska bolezen, ki vpliva na osrednji živčni sistem (torej na možgane in hrbtenjačo). Lahko ima negativen vpliv na nadzor mišic, fizično moč, vid, ravnotežje, razmišljanje in občutja.

Njuna mati Sharon Osbourne pa je lani razkrila, da se je odločila za preventivno dvojno mastektomijo, potem ko so ji zdravniki povedali, da je gensko nagnjena k razvoju raka na dojki.