Za Kelly Osbourne bo to prvi otrok. Foto: EPA
Za Kelly Osbourne bo to prvi otrok. Foto: EPA

Kelly Osbourne hčerka glasbenika in resničnostnega zvezdnika Ozzyja Ozbourna je oboževalcem na družbenih omrežjih sporočila, da pričakuje naraščaj. Objavila je slike svojega sonograma, kjer pa še ni viden spol otroka.

"Vem, da sem bila pretekle tedne precej tiha, zato bi z vami rada delila razlog za mojo odsotnost ... Sem v sedmih nebesih in rada bi vam povedala, da bom postala mamica," je na Instagram napisala pevka. "Ni dovolj, da rečem, da sem srečna. Ekstatična sem!"

Čeprav Kelly v zapisu ni omenila očeta, je to skoraj zagotovo Sid Wilson, član DJ-zasedbe Slipknot. Oboževalcem je svojo ljubezen do Wilsona razkrila na začetku leta na valentinovo in vse kaže na to, da sta se skupaj odločila tudi za otroka.

Ozzy Osbourne trenutno okreva po težki bolezni in okužbi z novim koronavirusom. Foto: Reuters
Ozzy Osbourne trenutno okreva po težki bolezni in okužbi z novim koronavirusom. Foto: Reuters

Kelly je zaslovela predvsem zaradi svoje vloge v resničnostnem šovu družine Osbourne, ki je med letoma 2002 in 2005 obnorel svetovno televizijsko javnost. Oddaja o življenju ekstravagantnega rockovskega glasbenika in njegove družine je postala ena prvih zares uspešnih resničnostnih oddaj, Kelly pa tlakovala pot v svet glasbe.

Ozzy je sicer te dni znova v središču pozornosti svetovne javnosti zaradi svojega slabega zdravja, ki ga je dodatno omajal novi koronavirus. Med obiskom pa so se aprila okužili tudi preostali člani družine, med njimi tudi Kelly, ki pa se počutijo dobro.