Po mnenju številnih so pri InStylu pretiravali. Foto: Instagram Kerry Washington
Po mnenju številnih so pri InStylu pretiravali. Foto: Instagram Kerry Washington
Kerry Washington v "normalni" podobi. Foto: EPA

Medtem ko so eni pod komentarji delili veselje s Kerry nad čudovito naslovnico, je bilo precej več tistih, ki jih je zmotila retuširana fotografija slavne igralke, na katerih je po mnenju številnih preveč "bela".

Najbolj negativne komentarje so umaknili z družbenega omrežja, en uporabnik se je vprašal: "Zakaj je bela na fotografijah?" Drugi pa je povedal: "Vesel sem zaradi naslovnice, Kerry, ampak to enostavno ni prav. Res mi je žal, ampak ni. Ne dovoli jim, da ti to delajo."

InStyle se je na val kritik odzval z uradno izjavo, v kateri zanikajo, da so namerno posvetlili Kerryjino polt: "Čeprav nismo digitalno posvetlili Kerryjine polti, je osvetlitev naslovnice in razsvetljava verjetno pripomogla k temu. Zavedamo se, da je to povzročilo veliko razočaranja in bolečin." Dodali so, da radi prisluhnejo vsem in da bodo vse pripombe upoštevali pri delu vnaprej.

To ni prvič, da je Kerry neprepoznavna na naslovnici. Leta 2012 so jo preveč retuširali pri reviji Lucky.

38-letna igralka je poročena z nekdanjim igralcem ameriškega nogometa Nnamdijem Asomugho, lani pa je prvič postala mamica - povila je deklico Isabelle Amarachi.