Lily, Hayes, Grace, Kevin, Annie in Cayden na premieri filma Horizon v Cannesu. Foto: AP
Lily, Hayes, Grace, Kevin, Annie in Cayden na premieri filma Horizon v Cannesu. Foto: AP

Zvezdniku serije Yellowstone so se pridružili Annie (40), Lily (37), Cayden (17), Hayes (15) in Grace (13).

Costnerju sta se obe starejši hčerki rodili v zakonu s Cindy Silvo, s katero je bil poročen med letoma 1978 in 1994. S Silvo ima še 36-letnega sina Joeja, ki pa v Cannes ni pripotoval. Prav tako tam ni 26-letnega Liama, ki se je igralcu rodil v zvezi z Bridget Rooney.

Cayden, Hayes in Grace pa so Costnerjevi najmlajši otroci iz zakona s Christine Baumgartner, ki je lani vložila zahtevo za ločitev. 15-letni Hayes ima v očetovem najnovejšem filmu stransko vlogo, s čimer je tudi doživel svoj igralski debi.

Costner je v Cannesu tudi prejel častno odlikovanje francoskega ministrstva za kulturo. Foto: EPA
Costner je v Cannesu tudi prejel častno odlikovanje francoskega ministrstva za kulturo. Foto: EPA

Ločitev Costnerja in Christine Baumgartner je bila sicer kar burna in polna medsebojnih obtožb, a sta februarja le sklenila dogovor. 50-letna oblikovalka torbic je sicer od konca lanskega leta v zvezi s finančnikom Joshem O’Connorjem, medtem ko so Costnerja tabloidi povezovali s pevko Jewel (49).

"Izjemna oseba je," je povedala Jewel o Costnerju prejšnji mesec. "Je pa fascinacija javnosti z nama ... zagotovo intenzivna.”

Costnerjev vestern Horizon: An American Saga je v Cannesu prejel sedemminutne ovacije – in mešane recenzije. Po poročanju nekaterih medijev naj bi bil prav ta film razlog, da se je Costner umaknil iz serije Yellowstone, katere usoda še vedno ni povsem jasna.

Peta sezona je premiero doživela novembra 2022 in je bila razdeljena na dva dela, pri čemer se je snemanje drugega dela vztrajno odlagalo – bojda zaradi spora med Costnerjem, ki v seriji igra glavno vlogo, in ustvarjalcem serije Taylorjem Sheridanom.

Maja lani je nato TV-hiša Paramount sporočila, da bo Costner po koncu pete sezone serijo zapustil, še kar pa je viselo v zraku, kaj se bo zgodilo z drugim delom pete sezone – in če drugi del sploh bo. Trenutno je kot datum premiere napovedan 10. november.