Foto: EPA
Foto: EPA

Poskus početja "mladostnih zadev" je Kevina Harta začasno priklenil na invalidski voziček. Tako pravi filmski zvezdnik, ki je na svojem Instagramovskem profilu objavil posnetek, ki ga je naslovil: "Moram biti najbolj neumen človek na svetu!" V posnetku Hart zaupa, da je poskušal tekmovati v teku s prijateljem, nekdanjim igralcem v Ligi NFL Stevanom Ridleyjem.

"Gospe in gospodje, starost 40 let je resnična," je dejal Hart in dodal, da morajo tisti, ki so dopolnili štirideset let, nujno spoštovati svojo starost. Nato je sporočil, da je na invalidskem vozičku, ker je poskušal početi nekaj, kar je namenjeno "mlajšim moškim".

Hart je namreč z Ridleyjem stavil, da ga lahko premaga v sprintu, a je bil ponižan. "Strgal sem si spodnji del trebuha, strgal sem si stegenske mišice," je razkril. "Ne vem, kaj je to, ampak strgal sem tudi to. Ne morem hoditi," je priznal. 44-letnik se je pošalil na svoj račun, saj je povedal, da je najbolj neumen človek na svetu. Tudi Ridley je na Instagramu odgovoril igralcu in povedal, da je podobne reči v njegovih letih počel tudi Tom Brady, zato je mislil, da pri stavi ima možnosti. "Moja napaka. Kevin, hitro okrevaj in nas še naprej spravljaj v smeh," je sklenil.