To je že drugi propadlil zakon za starleto. Prvič se je poročila pri 19 letih z glasbenim producentom Damonom Thomasonom. Foto: EPA
To je že drugi propadlil zakon za starleto. Prvič se je poročila pri 19 letih z glasbenim producentom Damonom Thomasonom. Foto: EPA

31-letna zvezdnica serije Keeping Up With the Kardashians je papirje za ločitev vložila na losangeleškem višjem sodišču, poroča tiskovna agencija Reuters. Razlog: nepremostljive razlike.

Novico je do zdaj potrdil le izvršni producent resničnostnega šova, v katerem ima Kim eno izmed glavnih vlog, Ryan Seacrest. Na svoji jutranji radijski oddaji je dejal, da se je pogovarjal s Kim in da je potrdila razhod.

"Da, @kimkardashian je zjutraj vložila ločitvene papirje. Pogovarjal sem se z njo. Njeno uradno izjavo bom dobil čez nekaj minut," je na svojem Twitterju zapisal Seacrest.

Kim in Kris (za enkrat) molčita
A uradne izjave do zdaj še ni dal nihče - ne Kim ne Kris, prav tako ne Seacrest. Ločitev para, ki je zgolj s poroko zaslužil 17,9 milijona ameriških dolarjev, potrjujejo le sodni dokumenti, ki jih je objavil rumeni portal TMZ. Iz njih je razvidno, da je par podpisal predporočno pogodbo. Sicer pa so se govorice, da med zaljubljencema ni več kemije, po spletu zaokrožile že prejšnji teden.

Kim in Kris sta se poročila 20. avgusta v južni Kaliforniji, potem ko sta bila skupaj približno devet mesecev. Več kot tri milijone ameriških gledalcev je gledalo posebno izdajo oddaje Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian event.