Hči Kim Kardashian je bila že pred rojstvom zvezdniški otrok. Foto: EPA
Hči Kim Kardashian je bila že pred rojstvom zvezdniški otrok. Foto: EPA
Khloe in Kim Kardashian in Kris Jenner
Rodbina Kardashian se iz leta v leto veča. Foto: EPA

Ime še ni uradno, saj ga zvezdniška starša nista potrdila, ga je pa ameriškim medijem zaupala neka medicinska sestra iz bolnišnice Cedars-Sinal Medical Center, v katerem je zvezdnica resničnostne oddaje o življenju družine Kardashian prvič postala mamica. Kar pet dni so nato mediji ugibali, kakšno ime bosta Kim in raper Kanye izbrala.

Ime na K, kako pa drugače
Menda sta se odločala med dvema imenoma - North (ob prevzemu njegovega priimka West bi tako deklica nosila milo rečeno nenavadno ime North West (Sever Zahod), a Kim se je bolj nagibala k temu, da ohrani družinsko tradicijo imen na črko K. Njene sestre namreč nosijo imena Khloé, Kourtney, Kylie in Kendall, materi pa je ime Kris. Temu je bila naklonjena tudi dinastija Kardashianovih, ki je očitno prevladala nad željami glasbenika.

Spletna domena že zakupljena
Tudi Kaidence je sicer neobičajno ime, ker se izgovarja podobno kot beseda "cadence", pa naj bi spominjala na besedo ritem. Beseda "cadence" se pogosto uporablja v rapu in hiphopu. Srednje ime deklice je Donda - enako kot Kanyevi materi, ki je umrla novembra leta 2007, z raperjem pa sta imela zelo tesen odnos. Kanye ji je na albumu Late Registration leta 2005 posvetil tudi pesem Hey Mama.

Po poročanju tabloidov je neznani kupec v torek že zakupil spletni domeni KaidenceKardashian.com in KaidenceKardashianWest.com, kar daje slutiti, da starša pred javnostjo ne bosta skrivala nobene podrobnosti iz življenja svoje deklice.

Posnetek poroda le za "družinski arhiv"
32-letna Kim Kardashian je sicer rodila pet tednov prezgodaj, saj je imela rok šele sredi julija, a so jo zaradi bolečin odpeljali v bolnišnico, kjer je v soboto povila le dobra dva kilograma težko dojenčico. Ob njej je bil ves čas tudi njen Kanye, ki je sicer privolil v to, da porod posnamejo s kamero, ni pa dovolil, da posnetke prikažejo tudi v resničnostni oddaji Keeping Up with the Kardashians. Kimina starejša sestra, 34-letna Kourtney, je v nasprotju s tem dovolila javno objavo obeh svojih porodov.

Kim in Kanye sta decembra razkrila, da pričakujeta naraščaj. Zgodnji porod ju je presenetil, saj je Kanye ravno izdal svoj težko pričakovani novi album Yeezus, ki ga bo jeseni predstavil tudi na glasbeni turneji. Na njej naj bi ga spremljali tudi Kim in Kaidence.